تارنمای تحلیلی-خبری با مجلس
تارنمای تحلیلی-خبری با مجلس

تارنمای تحلیلی - خبری بامجلس

با زندگینامه عبدالرضا مصری نماینده کرمانشاه بیشتر آشنا شوید + راه‌های ارتباطی

زندگینامه عبدالرضا مصری

عبدالرضا مصری سیاستمدار ایرانی در سال ۱۳۳۵ در استان کرمانشاه متولد شد. مصری نماینده کرمانشاه عضو حزب سیاسی مؤتلفه اسلامی است و همچنین شورای عضو ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی (۱۳۹۹–۱۳۹۸)، جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (۱۳۹۶–۱۳۹۵)، ائتلاف بزرگ اصول‌گرایان (۱۳۹۵–۱۳۹۴)، جبهه متحد اصول‌گرایان (۱۳۹۱–۱۳۹۰) بوده است.

او دانش‌آموخته دکترای زمین‌شناسی از دانشگاه تربیت معلم تهران است و هم اکنون در دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده حوزه انتخابیه کرمانشاه فعالیت می‌کند.

او از خرداد ۱۴۰۲ تا خرداد ۱۴۰۳ نایب‌رئیس اول دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی و پیش‌تر در سال دوم و سوم دوره یازدهم مجلس و سال آخر دوره دهم مجلس شورای اسلامی نیز نایب‌رئیس دوم بوده است.

عبدالرضا مصری در ادوار هفتم، نهم، دهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی نیز به عنوان نماینده حوزه انتخابیه کرمانشاه در مجلس حضور داشت.

همچنین در دولت نهم، در فاصله سال‌های ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۸ وزیر رفاه و تأمین اجتماعی بود و از ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۱ نیز به عنوان سفیر ایران در ونزوئلا فعالیت می‌کرد. وی عضو شورای هفت نفره اصولگرایان برای مجلس دهم بود.

 

سوابق تحصیلی عبدالرضا مصری

۱- کارشناسی زمین شناسی دانشگاه تربیت معلم تهران ۱۳۶۹

۲- کارشناسی ارشد زمین شناسی تهران ۱۳۷۴

۳- دکترا زمین شناسی دانشگاه تربیت معلم تهران ۱۳۸۰

 

سوابق اجرایی عبدالرضا مصری

  1. رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی
  2. ناظر شورای عالی توسعه صادرات غیرنفتی
  3. عضو شورای عالی اشتغال
  4. معاون کمیته امداد امام خمینی کشور
  5. مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان کرمانشاه
  6. مدیر عامل گروه صنعتی غرب
  7. جانشین دادستان انقلاب اسلامی کردستان
  8. دادیار دادسرای انقلاب اسلامی کرمانشاه
  9. عضویت در شوراهای اشتغال، برنامه‌ریزی ـ اجتماعی ـ ورزش
  10. مشاور کمیته امداد در ستاد بیمه درمانی
  11. عضو شورای هماهنگی بیمه‌های درمانی استان
  12. مجری و طراح آئین‌نامه و دستورالعمل اجرایی پزشک خانواده برای اولین بار در کشور
  13. مدیر نمونه کشور و دریافت لوح تقدیر در جشنواره شهید رجایی
  14. دریافت ۳۸ لوح تقدیر و افتخار از مسئولین کشور

 

وزارت رفاه و تأمین اجتماعی

یکی از اهداف تأسیس وزارت رفاه و تأمین اجتماعی یک‌پارچه کردن امور حمایتی و خدماتی که توسط ده‌ها سازمان مختلف به صورت موازی و غیر منظم در کشور انجام می‌شد بوده است.

گرچه مجلس ششم و دولت خاتمی موفق به ادغام کمیته امداد امام خمینی، در وزارت رفاه به دلیل مخالفت شورای نگهبان نشدند. با انتصاب مصری (به عنوان یکی از مدیران فعال در کمیته امداد) به سمت وزیر رفاه و تأمین اجتماعی، در دولت نهم اختیارات و بودجه کمیته امداد در برابر سازمان بهزیستی افزایش یافت، تا جایی که با پیشنهاد مصری و تصویب مجلس هفتم امور حمایتی سازمان بهزیستی به کمیته امداد واگذار گردید. او همچنین روزنامه خورشید را در وزارت رفاه منتشر نمود.

 

سفیر ایران در ونزوئلا

عبدالرضا مصری پس از پایان کار دولت نهم و معرفی صادق محصولی به عنوان وزارت رفاه و تأمین اجتماعی دولت دهم، سفیر ایران در ونزوئلا شد.

 

عبدالرضا مصری نماینده کرمانشاه

مجلس نهم

در انتخابات مجلس نهم، مصری با کسب بیش از یکصد هزار رای، به عنوان نفر اول از حوزه انتخابیه کرمانشاه انتخاب شد و به مجلس نهم راه یافت.

 

مجلس دهم

عبدالرضا مصری در انتخابات مجلس دهم که در هفتم اسفند ماه ۱۳۹۴ برگزار شد، در لیست ائتلاف بزرگ اصولگرایان قرار گرفت و با کسب ۱۴۳٬۹۲۸ رای، به عنوان نفر اول از حوزه انتخابیه کرمانشاه، به مجلس دهم راه یافت.

 

مجلس یازدهم

عبدالرضا مصری در انتخابات مجلس یازدهم از حوزۀ انتخابیۀ کرمانشاه به مجلس شورای اسلامی راه یافت.

 

مجلس دوازدهم

عبدالرضا مصری در انتخابات مجلس دوازدهم که در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد نتوانست وارد مجلس شود، اما با کسب ۴۷ هزار و ۶۷۱ رأی توانست به دور دوم راه یافته و در انتخاباتی که در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار شد.

در رقابت با سه کاندیدای دیگر با کسب آرای ۷۳ هزار و ۸۹۴ به عنوان یکی از سه کاندیدای حوزۀ انتخابیۀ شهرستان کرمانشاه وارد مجلس شد.

 

راه‌های ارتباطی عبدالرضا مصری

سایت:

اینستاگرام:

کانال تلگرام:

 

در کرمانشاه در مجلس دوازدهم چه کسانی رأی آوردند؟

دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی فضا الله رنجبر محمد رشیدی عبدالرضا مصری

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه یازدهم اسفند سال ۱۴۰۲ در استان کرمانشاه و همزمان با سراسر کشور برای تعیین هشت نماینده برگزار شد.

طبق اعلام مسئولان، بیش از یک میلیون و ۶۴۱ هزار نفر در استان کرمانشاه واجد شرایط رأی دادن بودند و برای این افراد یک هزار و ۶۶۰ شعبه ثابت و سیار برای اخذ رأی تدارک دیده شده بود.

تعداد نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی شامل ۶ حوزه می‌شود که در مجموع ۸ نماینده را دربر می‌گیرد. همچنین حوزهٔ انتخاباتی شهرستان کرمانشاه که یکی از حوزه‌های استان کرمانشاه است، به مرکزیت شهر کرمانشاه، ۳ نماینده دارد.

با پایان کار رأی‌گیری و شمارش آرا، تکلیف شش نماینده راه یافته به بهارستان مشخص شد و تنها در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه بود که کار به دور دوم کشیده شد.

حوزه انتخابیه اورامانات، حوزه قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلان‌غرب، حوزه اسلام‌آباد غرب و دالاهو، حوزه صحنه، کنگاور و هرسین و حوزه انتخابیه سنقر و کلیایی از حوزه‌هایی بود که در همان دور نخست، تکلیف نامزدها و فرد منتخب راه یافته مشخص شد.

اما در ادامه ببینیم در کرمانشاه چه کسانی رأی آوردند و نتایج انتخابات مجلس دوازدهم کرمانشاه چه شد؟

نمایندگان شهرستان کرمانشاه در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه شامل شهر کرمانشاه، بخش مرکزی، بخش فیروزآباد، بخش ماهیدشت و بخش کوزران می‌باشد. همچنین در انتخابات مجلس دوازدهم تعداد برگه‌های صحیح حوزۀ کرمانشاه ۲۴۳,۷۴۵ برگه بود.

تعداد کاندیداها در این حوزه ۱۱۱ نفر بود که محمد رشیدی توانست با کسب ۶۱ هزار و ۵۸ رأی در دور اول به مجلس راه بیابد. اما عبدالرضا مصری، فضل‌الله رنجبر، جهانبخش امینی و ابراهیم رحیمی زنگنه به دور دوم راه یافتند.

در دور دوم عبدالرضا مصری با کسب ۷۳ هزار و ۸۹۴ رأی و فضل الله رنجبر با کسب ۵۴ هزار و ۱۲۱ رأی توانستند بر دو رقیب دیگر خود پیشی بگیرند و روانه مجلس شوند.

نمایندگان شهرستان اسلام‌آباد غرب در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان اسلام‌آباد غرب و دالاهو شامل شهر اسلام‌آباد غرب، بخش مرکزی، بخش حمیل و شهر کرند غرب، بخش مرکزی، بخش گهواره می‌باشد.

در این حوزه انتخابیه نیز مجتبی بخشی‌پور توانست گوی سبقت را از رقبا برباید و با اعتماد دوباره مردم این شهرستان‌ها در مجلس دوازدهم نیز حضور داشته باشد.

در حوزه انتخابیه اسلام‌آباد غرب و دالاهو، مجتبی بخشی‌پور توانست از مجموع ۷۶ هزار و ۳۲۵ رأی، در مجموع ۳۰ هزار و ۷۳۷ رأی را به خود اختصاص دهد و بازهم نماینده این حوزه لقب بگیرد.

نمایندگان شهرستان پاوه در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه اورامانات که شهرستان پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر را در برمی‌گیرد، شامل شهر پاوه، بخش مرکزی، بخش باینگان، بخش نوسود و شهر جوانرود، بخش مرکزی، بخش کلاشی و شهر تازه آباد، بخش مرکزی، بخش ازگله و شهر روانسر، بخش مرکزی، بخش شاهو می‌باشد.

در این حوزه انتخابیه رستگار یوسفی توانست با کسب بیشترین آرا به مجلس دوازدهم راه پیدا کند. رستگار یوسفی در حوزه انتخابیه اورامانات در مجموع از ۶۷ هزار و ۲۹۷ رأی مأخوذه، با ۲۵ هزار و ۷۱۷ رأی و کسب بیش از ۴۴ درصد آرا، توانست یکی از هشت نماینده استان در مجلس دوازدهم لقب بگیرد.

نمایندگان شهرستان سنقر در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان سنقر شامل شهر سنقر، بخش مرکزی، بخش کلیائی می‌باشد. در این حوزه انتخابیه نیز کار رأی‌گیری انجام شد و حجت‌الاسلام حسینی‌کیا توانست با کسب اکثریت آرا برای دومین بار پیاپی نماینده مردم این شهرستان لقب بگیرد.

در این حوزه ۴۵ هزار و ۴۳۱ رأی به صندوق‌های اخذ رأی انداخته شد که حجت الاسلام زمانی‌کیا با ۱۱ هزار و ۱۲ رأی و کسب بیش از ۲۵ درصد آرا به مجلس دوازدهم راه یافت.

نمایندگان شهرستان قصرشیرین در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب شامل شهر سرپل ذهاب، بخش مرکزی و شهر گیلانغرب، بخش مرکزی و بخش گواور می‌باشد.

در این حوزه انتخابیه نیز فتح الله حسینی توانست با اکثریت آرا خود را به مجلس دوازدهم برساند. در این حوزه ۷۶ هزار و ۸۰۲ رأی به صندوق‌ها انداخته شد و حسینی توانست با کسب ۳۸ هزار و ۴۳۴ رأی و کسب ۵۳ درصد آرا پس از یک دوره غیبت، بازهم خود را در مجلس ببیند.

نمایندگان شهرستان کنگاور در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان کنگاور، صحنه و هرسین شامل شهر صحنه، بخش مرکزی و بخش دینور و شهر هرسین، بخش مرکزی و بخش بیستون می‌باشد.

کار رأی‌گیری در حوزه‌های شرقی استان شهرستان‌های کنگاور، صحنه و هرسین انجام شد و حجت‌الاسلام وحید احمدی توانست پس از یک دوره غیبت دوباره از مردم رأی اعتماد بگیرد.

در این حوزه انتخابیه در مجموع ۹۱۶ هزار و ۱۰۱ رأی به صندوق‌ها انداخته شد که حجت‌الاسلام احمدی توانست با ۳۲ هزار و ۵۷۶ رأی در مجموع ۳۴ درصد آرا را به خود اختصاص دهد و روانه بهارستان شود.

https://bamajles.com/?p=4392

عبدالرضا مصری

آخرین اخبار مجلس