دیپلماسی پارلمانی ابزاری کارآمد برای تقویت روابط دوجانبه، حل مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مجلس شورای اسلامی، پیمان فلسفی، رئیس هیئت اعزامی به مسکو، در حاشیه برگزاری نشست کمیته دائمی امور فرهنگی و اجتماعی مجمع مجالس آسیایی(APA)، با رئیس هیئت پارلمانی ویتنام دیدار و گفتگو کرد.

فلسفی، رئیس هیئت پارلمانی کشورمان با بیان اینکه کشورهای حوزه شرق آسیا نقش مهمی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران ایفا می کنند، خاطر نشان کرد: ملت‌های دو کشور تجربه های مشترکی را در مقاومت علیه ظلم و استکبار داشته و رویکرد مشترکی در حمایت از چندجانبه گرایی، حاکمیت قانون و محوریت اصول منشور ملل متحد دارند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با اشاره به اهمیت نقش پارلمان ها در مناسبات دوجانبه و چندجانبه تصریح کرد: در جمهوری اسلامی ایران به دیپلماسی پارلمانی به موازات دیگر شاخه های دیپلماسی به عنوان ابزاری کارآمد برای تقویت روابط دوجانبه، هم افزایی برای حل مسائل منطقه ای و بین المللی و ایجاد رویه ها و روندهای مثبت تقویت همگرایی در جهت مدیریت چالش ها و حل مسائل جهانی اعتقاد داریم.

وی در ادامه با اشاره به مفاد تفاهم‌نامه میان ایران و ویتنام  و تشریح برخی از بندهای آن، افزود: خوشبختانه گروه های دوستی پارلمانی دو کشور فعال بوده و اراده لازم برای ایفای نقش موثر در راستای پیشبرد موضوعات همکاری وجود دارد. از این رو ضرورت دارد ضمن تقویت روابط میان گروه‌های دوستی پارلمانی، از فرصت موجود برای تبادل نظر و گفتگو پیرامون موضوعات دوجانبه و نیز تحولات بین المللی بهره برداری لازم صورت گیرد.

رئیس هیئت پارلمانی ویتنام: تاکید بر نقش گروه های دوستی پارلمانی در پیگیری موضوعات مشترک

رئیس هیئت پارلمانی ویتنام نیز در این دیدار با اشاره به تعاملات تهران _ هانوی، بر نقش گروه های دوستی پارلمانی در پیگیری موضوعات مشترک و نتایج حاصل از آن تاکید کرد.

وی به ثمر رساندن بندهای تفاهم‌نامه میان دو کشور را در جهت رفع بسیاری از موانع و مشکلات موجود در اجرای برخی پروژه‌های مشترک، سازنده خواند.

پیمان فلسفی