تارنمای تحلیلی-خبری با مجلس
تارنمای تحلیلی-خبری با مجلس

تارنمای تحلیلی - خبری بامجلس

با زندگینامه جلیل مختار نماینده آبادان بیشتر آشنا شوید + راه‌های ارتباطی

جلیل مختار یکی از چهره‌های برجسته سیاسی استان خوزستان است که با سابقه‌ای درخشان در حوزه‌های اجتماعی و اجرایی، سه دوره متوالی نمایندگی مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی را بر عهده داشته است.

در ادامه با بیوگرافی، سوابق تحصیلی و کاری، نقش او در انتخابات مجلس دوازدهم و راه‌های ارتباطی با ایشان آشنا می‌شویم.

 

زندگینامه جلیل مختار

جلیل مختار در سال ۱۳۵۳ در شهر آبادان، استان خوزستان، متولد شد. وی یکی از نمایندگان استان خوزستان در مجلس دوازدهم شورای اسلامی است و از دوره دهم تا دوازدهم مجلس شورای اسلامی، نماینده حوزه انتخابیه آبادان بوده و در این مدت، مسئولیت‌های متعددی را در مجلس بر عهده داشته است.

جلیل مختار با کسب رأی مردم خوزستان، به عنوان نماینده این استان وارد مجلس شد. مختار از چهره‌های سیاسی و اجرایی شناخته‌شده در منطقه است و سوابق مختلفی در حوزه‌های مدیریتی و قانون‌گذاری دارد.

از جمله این مسئولیت‌ها می‌توان به دبیر هیئت اجرایی بین‌المجالس جمهوری اسلامی ایران، عضو هیئت‌رئیسه و سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی و ناظر اول مجلس در شورای عالی اداری کشور اشاره کرد.

 

سوابق تحصیلی جلیل مختار

جلیل مختار دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته جامعه‌شناسی است و در حال حاضر دانشجوی دوره دکتری جامعه‌شناسی با گرایش اقتصاد و توسعه می‌باشد.

در سال ۱۳۷۲ دیپلم متوسطه خود را از دبیرستان رازی آبادان گرفت. او در همان سال در رشته کارشناسی علوم اجتماعی گرایش پژوهش و تحقیقات اجتماعی شروع به تحصیل کرد و در سال ۱۳۷۶ تحصیلات کارشناسی را به پایان رساند.

وی در سال ۱۳۸۴ در مقطع کارشناسی ارشد در رشته جامعه‌شناسی شروع به تحصیل کرد و در سال ۱۳۸۶ در مقطع کارشناسی ارشد فارغ تحصیل شد.

ایشان از سال ۱۳۸۵ تاکنون به عنوان استاد دروس جامعه‌شناسی در دانشگاه مشغول به تدریس بوده و در سال ۱۳۹۲ در مقطع دکترا در رشته جامعه‌شناسی گرایش اقتصاد و توسعه مشغول تکمیل رساله دکترای هستند.

 

سوابق کاری و اجرایی جلیل مختار

پیش از ورود به مجلس، جلیل مختار بیش از ۱۵ سال در اداره بهزیستی آبادان فعالیت داشته و در سمت‌هایی مانند معاونت اداره، معاون امور اجتماعی و مسئول مجتمع توان‌بخشی خدمت کرده است. در سال ۱۳۹۱، وی به عنوان رئیس جدید اداره بهزیستی آبادان معرفی شد. وی همچنین استاد دانشگاه نیز است.

 

جلیل مختار در انتخابات مجلس دوازدهم خوزستان

در انتخابات مجلس دوازدهم، جلیل مختار توانست با کسب آرای قابل توجه از سوی مردم خوزستان، به عنوان نماینده این استان راهی مجلس شود. استان خوزستان دارای ۱۴ حوزه انتخابیه بوده و در مجموع نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی ۱۸ نفر است.

حوزه انتخابیه آبادان سه نماینده در مجلس دارد و نتایج انتخابات نشان داد که او یکی از چهره‌های مورد اعتماد مردم در این دوره بوده است.

در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، جلیل مختار با کسب ۲۵٬۴۱۲ رأی از مجموع ۹۷٬۵۲۴ رأی صحیح، معادل ۲۶٫۰۶٪ درصد کل آرا به عنوان نفر دوم آبادان به مجلس راه یافت.

جلیل مختار با تجربه‌ای گسترده در حوزه‌های اجتماعی و اجرایی، نقش مهمی در نمایندگی مردم آبادان و پیگیری مسائل استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی ایفا می‌کند.

 

راه‌های ارتباطی جلیل مختار

برای ارتباط با جلیل مختار و اطلاع از فعالیت‌های ایشان، می‌توانید از راه‌های زیر استفاده کنید:

سایت: https://dr-jalilmokhtar.ir

اینستاگرام: https://www.instagram.com/dr.jalilmokhtar

کانال سروش: https://splus.ir/drjalilmokhtar

آدرس دفتر تهران: میدان بهارستان – خیابان مجاهدین اسلام – مجلس شورای اسلامی

آدرس دفتر آبادان: لین پانزده – روبروی اداره برق – پلاک ۳۴۱۵

 

در خوزستان در مجلس دوازدهم چه کسانی رأی آوردند؟

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه یازدهم اسفند سال ۱۴۰۲ در استان خوزستان و هم‌زمان با سراسر کشور برای تعیین هجده نماینده برگزار شد. در ادامه، با اطلاعات مربوط به حوزه‌های انتخابیه، نمایندگان منتخب و مرحله انتخاب آن‌ها با ما همراه باشید:

در این دوره از انتخابات مجلس، استان خوزستان با ۱۴ حوزه انتخابیه و ۱۸ نماینده، یکی از استان‌های مهم در این انتخابات بود. همچنین حوزهٔ انتخاباتی شهرستان آبادان که یکی از حوزه‌های استان خوزستان است، به مرکزیت شهر آبادان، ۳ نماینده دارد.

بر اساس گزارش‌ها، بیش از ۳.۵ میلیون نفر در استان خوزستان واجد شرایط رأی دادن در انتخابات مجلس دوازدهم بودند. بر اساس شمارش آرا نتایج دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه خوزستان، در ۱۲ حوزه با کسب حداکثر و حد نصاب آرا، تک مرحله‌ای برگزار شد و منتخبین مردم راهی بهارستان خواهند شد.

همچنین در دو حوزه؛ شهرستان آبادان از سه سهمیه مجلس یک سهمیه در دور اول راهی بهارستان شد و وضعیت دو نامزد دیگر برای رسیدن به دو کرسی بهارستان در مرحله دوم انتخابات مشخص خواهد شد. اما در ادامه ببینیم در خوزستان چه کسانی رأی آوردند و نتایج انتخابات مجلس دوازدهم خوزستان چه شد؟

در حوزه رامهرمز و رامشیر نیز دو کاندیدا برای تصدی یک کرسی به مرحله دوم راه یافتند. در این حوزه‌ها، رقابت میان نامزدهای برتر در دور دوم برگزار شد تا نماینده نهایی مشخص شود.

در حوزه اهواز، باوی، حمیدیه و کارون، مجتبی یوسفی، سید محسن موسوی‌زاده و محمد امیر توانستند در همان دور اول به مجلس راه پیدا کنند.

در آبادان، جلیل مختار در دور اول انتخاب شد؛ اما انتخاب بقیه نمایندگان این حوزه به دور دوم کشیده شد و در نهایت جواد سعدون‌زاده و سید محمد مولوی در دور دوم پیروز شدند.

در حوزه بندر ماهشهر، امیدیه، هندیجان و جولکی، امیر حیات مقدم در دور اول انتخاب شد. در دزفول عباس پاپی‌زاده پالنگان و در اندیمشک جهانبخش قلاوند در همان دور اول موفق به کسب اکثریت آرا شدند. در حوزه خرمشهر، مصطفی مطورزاده در دور اول رأی آورد.

در حوزه رامهرمز و رامشیر، انتخابات به دور دوم کشیده شد و در نهایت امیرحسین نظری پیروز شد. در مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا، علی عسگر ظاهری عبده‌وند در همان دور اول انتخاب شد.

در حوزه بهبهان و آغاجاری، محمدطلا مظلومی و در حوزه شوشتر و گتوند، سید محمد سادات ابراهیمی موفق به ورود به مجلس در دور اول شدند.

در دشت آزادگان و هویزه، مجید داغری و در شادگان، هاشم خنفری پور جعفری در دور اول به مجلس راه یافتند. همچنین در ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون، فرشاد ابراهیم‌پور نورآبادی و در شوش و کرخه، محمد کعب عمیر در همان دور نخست انتخاب شدند.

 

نمایندگان شهرستان آبادان در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان آبادان در استان خوزستان که شامل شهر آبادان، بخش مرکزی و بخش اروندکنار می‌باشد، سه نماینده خود را برای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شناخت.

تعداد برگه‌های صحیح در حوزه انتخابیه شهرستان آبادان در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم ۲۴۳,۷۴۵ برگه بود و مجموع آرای ماخوذه صحیح در دور دوم انتخابات در این حوزه ۵۷٬۷۰۱ رأی اعلام شده است.

لازم به ذکر است که حوزه انتخابیه آبادان دارای ۳ کرسی در مجلس شورای اسلامی است. از آنجایی که در دور اول تنها یک نماینده حد نصاب لازم را کسب کرد، انتخاب دو نماینده دیگر به دور دوم کشیده شد.

پس از برگزاری دو مرحله انتخابات، آقایان جلیل مختار، جواد سعدون زاده و سید محمد مولوی موفق به کسب آرای لازم برای ورود به مجلس شدند.

نمایندگان و آرای کسب شده:

  • جلیل مختار: ایشان در همان دور اول انتخابات که در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، با کسب ۲۰٬۵۷۶ رأی از مجموع ۹۰٬۱۴۹ رأی صحیح ماخوذه در آن مرحله، به عنوان یکی از نمایندگان آبادان انتخاب شدند.
  • جواد سعدون زاده: در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار شد، ایشان موفق به کسب ۲۵٬۱۳۸ رأی شدند و به مجلس راه یافتند.
  • سید محمد مولوی: ایشان نیز در دور دوم انتخابات توانستند ۲۱٬۵۷۸ رأی از آرای مردم آبادان را به خود اختصاص دهند و به عنوان سومین نماینده این حوزه انتخابیه انتخاب شدند.

 

نمایندگان شهرستان اهواز در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در استان خوزستان که شامل شهر اهواز، بخش مرکزی، شهر باوی، بخش ویس، شهر حمیدیه، بخش گمبوعه، شهرستان کارون، شهر کوت عبداله و بخش سویسه، سه نماینده خود را برای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شناخت.

تعداد برگه‌های صحیح در حوزه انتخابیه شهرستان آبادان در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم ۳۳۲,۷۸۰ برگ بوده است. لازم به ذکر است که حوزه انتخابیه آبادان دارای ۳ کرسی در مجلس شورای اسلامی است و همگی آنها در دور اول حد نصاب لازم را کسب کردند.

نمایندگان و آرای کسب شده:

  • مجتبی یوسفی: ایشان در همان دور اول انتخابات که در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، با کسب ۹۴,۴۸۸ رأی از مجموع آرای صحیح ماخوذه در آن مرحله، به عنوان یکی از نمایندگان اهواز انتخاب شدند.
  • سید محسن موسوی زاده: ایشان در همان دور اول انتخابات که در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، با کسب ۸۱,۹۴۳ رأی از مجموع آرای صحیح ماخوذه در آن مرحله، به عنوان یکی از نمایندگان اهواز انتخاب شدند.
  • محمد امیر: ایشان نیز در دور دوم انتخابات توانستند ۷۸,۴۳۱ رأی از آرای مردم اهواز را به خود اختصاص دهد و به عنوان سومین نماینده این حوزه انتخابیه انتخاب شدند.

 

نمایندگان شهرستان اندیمشک در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان اندیمشک در استان خوزستان که شامل شهر اندیمشک، بخش مرکزی و بخش الوار گرمسیری می‌باشد، نماینده خود را برای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شناخت.

لازم به ذکر است که حوزه انتخابیه اندیمشک دارای ۱ کرسی در مجلس شورای اسلامی است. تعداد برگه‌های صحیح در حوزه انتخابیه شهرستان اندیمشک در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم ۸۶٬۰۸۰ برگه بوده است.

پس از برگزاری مرحله اول انتخابات، آقای جهانبخش قلاوند به عنوان نماینده مردم اندیمشک انتخاب شدند. ایشان موفق به کسب ۴۷٬۳۶۵ رای از کل آرای ماخوذه شد.

 

نمایندگان شهرستان ایذه در دور دوازدهم مجلس

در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، حوزه انتخابیه ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون یکی از حوزه‌های مهم استان خوزستان بود.

از نظر تقسیمات کشوری، حوزه انتخابیه ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون شامل شهرستان‌های ایذه، باغملک و دزپارت می‌شود. شهرستان ایذه شامل شهر ایذه، بخش‌های مرکزی و سوسن است. شهرستان باغملک نیز شامل شهر باغملک، بخش‌های مرکزی، صیدون و میداوود می‌باشد. شهرستان دزپارت که در سال‌های اخیر از شهرستان ایذه جدا شده شامل شهر دهدز، بخش‌های مرکزی و قارون می‌باشد.

در این حوزه، فرشاد ابراهیم‌پور نورآبادی به‌عنوان نماینده منتخب در دور اول انتخابات به مجلس راه یافت. وی با کسب ۵۰ هزار و ۳۸۳ رأی به عنوان نماینده مردم انتخاب شد و توانست وارد مجلس شورای اسلامی شود.

 

نمایندگان شهرستان بندر ماهشهر در دور دوازدهم مجلس

در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، امیر حیات مقدم با کسب ۴۶ هزار و ۷۴۶ رأی به عنوان نماینده منتخب این حوزه انتخابیه برگزیده شد. این حوزه دارای یک نماینده در مجلس شورای اسلامی است.

از نظر تقسیمات کشوری، حوزه انتخابیه بندر ماهشهر، امیدیه، هندیجان و جولکی شامل شهرستان‌های بندر ماهشهر، امیدیه، آغاجاری و هندیجان می‌شود. شهرستان بندر ماهشهر دارای بخش‌های مرکزی و بندر امام خمینی است. شهرستان امیدیه شامل بخش‌های مرکزی و جایزان می‌باشد. شهرستان هندیجان نیز دارای بخش‌های مرکزی و چم خلف‌علی است. شهرستان آغاجاری نیز شامل شهر جولکی است.

 

نمایندگان شهرستان بهبهان در دور دوازدهم مجلس

در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، حوزه انتخابیه بهبهان و آغاجاری یکی دیگر از حوزه‌های مهم استان خوزستان بود. این حوزه شامل شهرستان‌های بهبهان و آغاجاری است.

شهرستان بهبهان دارای بخش‌های مرکزی، زیدون و تشان می‌باشد، در حالی که شهرستان آغاجاری تنها دارای بخش مرکزی است. شهرهای اصلی این حوزه شامل بهبهان، سردشت زیدون، تشان و آغاجاری هستند.

در این حوزه، محمدطلا مظلومی با کسب ۳۴.۷ درصد آرا از مجموع ۷۷ هزار و ۱۹۴ رای صحیح مأخوذه، موفق شد به‌عنوان نماینده مردم بهبهان و آغاجاری به مجلس شورای اسلامی راه یابد.

 

نمایندگان شهرستان خرمشهر در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه خرمشهر در استان خوزستان شامل شهرستان خرمشهر است که شهر خرمشهر، مینو و بخش مرکزی آن را در بر می‌گیرد.

در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که در اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، مصطفی مطورزاده منتخب مردم خرمشهر و مینوشهر در مجلس شورای اسلامی شد.

وی با کسب ۱۳٬۴۵۴ رأی از مجموع ۶۰٬۵۸۳ رأی صحیح مأخوذه، به‌عنوان نماینده مردم خرمشهر به مجلس راه یافت. او در دوره‌های پنجم، هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی نمایندگی مردم خرمشهر را بر عهده داشت.

 

نمایندگان شهرستان دزفول در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه دزفول در استان خوزستان شامل شهرستان دزفول است که شهر دزفول و بخش‌های مرکزی، سردشت، چغامیش و شهیون را در بر می‌گیرد. این حوزه دارای یک کرسی در مجلس شورای اسلامی است.

در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که در اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، عباس پاپی‌زاده پالنگان با کسب ۶۶٬۵۲۵ رأی از مجموع ۱۴۸٬۶۲۶ رأی صحیح مأخوذه، به‌عنوان نماینده مردم دزفول به مجلس راه یافت.

 

نمایندگان شهرستان آزادگان و هویزه در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه دشت آزادگان و هویزه در استان خوزستان شامل شهرستان‌های دشت آزادگان و هویزه است. شهرهای اصلی این حوزه انتخابیه عبارتند از سوسنگرد (مرکز شهرستان دشت آزادگان) و هویزه (مرکز شهرستان هویزه). این حوزه دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.

در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که در اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، مجید داغری به‌عنوان نماینده مردم حوزه انتخابیه دشت آزادگان و هویزه به مجلس راه یافت.

 

نمایندگان شهرستان رامهرمز و رامشیر در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر در استان خوزستان شامل شهرستان‌های رامهرمز و رامشیر است. شهرهای اصلی این حوزه عبارتند از رامهرمز (مرکز شهرستان رامهرمز) و رامشیر (مرکز شهرستان رامشیر). این حوزه دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.

در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که مرحله اول آن در اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، هیچ‌یک از نامزدها موفق به کسب اکثریت مطلق آرا نشدند و انتخابات به مرحله دوم کشیده شد.

در مرحله دوم که در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار گردید، امیرحسین نظری با کسب ۳۶ هزار و ۶۲۳ رأی به‌عنوان نماینده مردم رامهرمز و رامشیر به مجلس شورای اسلامی راه یافت. رقیب وی در این مرحله، ابراهیم متینیان، نماینده وقت این حوزه بود که نتوانست اکثریت آرا را به دست آورد.

 

نمایندگان شهرستان شادگان در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شادگان در استان خوزستان شامل شهرستان شادگان است که شهر شادگان (مرکز شهرستان) و بخش‌های تابعه آن را در بر می‌گیرد. این حوزه دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.

در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که در اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، هاشم خنفری ۲۷ هزار و ۷۰۳ رای از سوی مردم این شهر به‌عنوان نماینده مردم شادگان به مجلس راه یافت.

 

نمایندگان شهرستان شوش و کرخه در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شوش و کرخه در استان خوزستان شامل شهرستان‌های شوش و کرخه است. شهرهای اصلی این حوزه عبارتند از شوش (مرکز شهرستان شوش) و الوان (مرکز شهرستان کرخه). این حوزه دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.

در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که در اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، محمد کعب عمیر با کسب ۳۴ هزار و ۱۱۷ رای از مجموع ۹۶ هزار و ۱۹۶ رای صحیح مأخوذه، به‌عنوان نماینده مردم شوش و کرخه به مجلس شورای اسلامی راه یافت.

 

نمایندگان شهرستان شوشتر و گتوند در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شوشتر و گتوند در استان خوزستان شامل شهرستان‌های شوشتر و گتوند است. شهرهای اصلی این حوزه عبارتند از شوشتر (مرکز شهرستان شوشتر) و گتوند (مرکز شهرستان گتوند). این حوزه دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.

در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که در اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، سیدمحمد سادات ابراهیمی با کسب ۴۶هزار و ۲۰ رای از مجموع ۹۲٬۸۸۲ رأی صحیح مأخوذه، به‌عنوان نماینده مردم شوشتر و گتوند به مجلس شورای اسلامی راه یافت.

 

نمایندگان شهرستان مسجد سلیمان، اندیکا، لالی و هفتکل در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه مسجدسلیمان، اندیکا، لالی و هفتکل در استان خوزستان شامل چهار شهرستان است:

شهرستان مسجدسلیمان: دارای شهر مسجدسلیمان، بخش‌های مرکزی و گلگیر.

شهرستان اندیکا: شامل شهر قلعه خواجه، بخش‌های مرکزی، آبژدان و چلو.

شهرستان لالی: دارای شهر لالی، بخش‌های مرکزی و حتی.

شهرستان هفتکل: شامل شهر هفتکل، بخش‌های مرکزی و رغیوه.

در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که در اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، ابتدا علی عسگر ظاهری عبده‌وند با کسب ۲۸٬۶۹۸ رأی از مجموع ۸۷٬۲۲۸ رأی صحیح مأخوذه به‌عنوان منتخب این حوزه اعلام شد.

اما به دلیل اختلاف اندک آرا با نفر دوم، رضا جباری که ۲۸٬۴۵۳ رأی کسب کرده بود، بازشماری آرا انجام شد. پس از بازشماری، شورای نگهبان اعلام کرد که رضا جباری به‌عنوان نماینده مردم این حوزه به مجلس دوازدهم راه یافته است.

 

https://bamajles.com/?p=7939

جلیل مختار

آخرین اخبار مجلس