زندگینامه سیدجواد حسینی کیا
سیدجواد حسینی کیا اهل کجاست؟ سیدجواد حسینی کیا روحانی و سیاستمدار ایرانی در سال ۱۳۵۱ در شهرستان سنقر استان کرمانشاه متولد شد. نماینده سنقر در مجلس دوازدهم دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی کارشناسی فلسفه و سطح سه حوزه است.
سید جواد حسینی کیا نمایندهٔ دورهٔ دهم، یازدهم و دوازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه سنقر در استان کرمانشاه است.
او در مجلس دهم با کسب ۱۴٬۷۸۵ رای از مجموع ۲۷٬۴۹۱ رای معادل ۵۳٫۷۸٪ درصد آرا در دور دوم به مجلس راه پیدا کرد. این نماینده جزوه فراکسیون ولایی مجلس شورای اسلامی است.
سوابق تحصیلی سیدجواد حسینی کیا
وی در سال ۱۳۶۴ وارد حوزه علمیه کرمانشاه شد و تا پایه نهم دروس حوزه را در آنجا گذراند و سال ۱۳۷۶ به قم مهاجرت نمود.
او پس از تکمیل دروس سطح، در دروس خارج فقه حجت الاسلام والمسلمین سید احمد خاتمی (۲ سال) حضرت ایت الله جوادی آملی (۸ سال) و خارج اصول حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید احمد حسینی خراسانی (۸ سال) شرکت نموده و در حال حاضر نیز ادامه دارد.
از سال ۱۳۷۸ در دوره کارشناسی فلسفه حضوری موسسه پذیرفته و دوره را به اتمام رساند. در اردیبهشت سال ۱۳۸۸ از پایان نامه سطح سه خود با عنوان: معاد از دیدگاه شهید مطهری و مهندس بازرگان دفاع و با امتیاز عالی پذیرفته شد.
سوابق علمی سیدجواد حسینی کیا
- تدریس دروس معارف در تیپ نبی اکرم صلی الله علیه واله و سلم سپاه پاسداران کرمانشاه از سال ۱۳۷۴-۱۳۶۹
- همکاری علمی، فرهنگی با آموزشکده فنی مهندسی کرمانشاه ۱۳۷۴-۱۳۷۳
- مشاور مراکز مشاوره سازمان بهزییستی کرمانشاه از سال ۱۳۷۶-۱۳۷۴
- تدریس درس اخلاق اسلامی در مرکز آموزش امام علی علیه السلام ۱۳۸۹
- تدریس درس علم اخلاق در مدرسه معصومیه (سلام الله علیها) دفتر تبلیغات اسلامی ۱۳۸۹
- تدریس دروس معارف اسلامی (راه و راهنما شناسی) در مدیریت نیمه حضوری مؤسسه امام خمینی ره ۱۳۸۹
سوابق اجرایی سیدجواد حسینی کیا
- مسئول روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ازسال ۱۳۷۱-۱۳۷۰
- جانشین نهاد رهبری در دانشگاه رازی و مسئول دبیرخانه کمیته گزینش استاد و عضو کمیته انضباطی دانشجویان ۱۳۷۲-۱۳۷۱
- نماینده طلاب و فضلای شهرستان سنقر کلیایی در مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم در دوره پنجم (۱۳۸۸-۱۳۸۴)
- نماینده طلاب و فضلای کرمانشاه در مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم دردوره ششم (۱۳۹۱-۱۳۸۸)
- همکاری با موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره از سال ۱۳۷۷ و انجام وظیفه با عناوین:
- مسئول امور فارغ التحصیلان
- مسئول برگزاری کلاسهای کارشناسی ارشد و دکتری
- مسئول اداره پایان نامهها
- مدیرکل امور آموزشی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی ره
راههای ارتباطی سیدجواد حسینی کیا
اینستاگرام: www.instagram.com/saedjavadhosinikia
کانال تلگرام: t.me/seydjavadhosini
کانال ایتا: https://eitaa.com/saeydjavadhosini
در کرمانشاه در مجلس دوازدهم چه کسانی رأی آوردند؟
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه یازدهم اسفند سال ۱۴۰۲ در استان کرمانشاه و همزمان با سراسر کشور برای تعیین هشت نماینده برگزار شد.
طبق اعلام مسئولان، بیش از یک میلیون و ۶۴۱ هزار نفر در استان کرمانشاه واجد شرایط رأی دادن بودند و برای این افراد یک هزار و ۶۶۰ شعبه ثابت و سیار برای اخذ رأی تدارک دیده شده بود.
تعداد نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی شامل ۶ حوزه میشود که در مجموع ۸ نماینده را دربر میگیرد. همچنین حوزهٔ انتخاباتی شهرستان کرمانشاه که یکی از حوزههای استان کرمانشاه است، به مرکزیت شهر کرمانشاه، ۳ نماینده دارد.
با پایان کار رأیگیری و شمارش آرا، تکلیف شش نماینده راه یافته به بهارستان مشخص شد و تنها در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه بود که کار به دور دوم کشیده شد.
حوزه انتخابیه اورامانات، حوزه قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب، حوزه اسلامآباد غرب و دالاهو، حوزه صحنه، کنگاور و هرسین و حوزه انتخابیه سنقر و کلیایی از حوزههایی بود که در همان دور نخست، تکلیف نامزدها و فرد منتخب راه یافته مشخص شد.
اما در ادامه ببینیم در کرمانشاه چه کسانی رأی آوردند و نتایج انتخابات مجلس دوازدهم کرمانشاه چه شد؟
نمایندگان شهرستان کرمانشاه در دور دوازدهم مجلس
حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه شامل شهر کرمانشاه، بخش مرکزی، بخش فیروزآباد، بخش ماهیدشت و بخش کوزران میباشد. همچنین در انتخابات مجلس دوازدهم تعداد برگههای صحیح حوزۀ کرمانشاه ۲۴۳,۷۴۵ برگه بود.
تعداد کاندیداها در این حوزه ۱۱۱ نفر بود که محمد رشیدی توانست با کسب ۶۱ هزار و ۵۸ رأی در دور اول به مجلس راه بیابد. اما عبدالرضا مصری، فضلالله رنجبر، جهانبخش امینی و ابراهیم رحیمی زنگنه به دور دوم راه یافتند.
در دور دوم عبدالرضا مصری با کسب ۷۳ هزار و ۸۹۴ رأی و فضل الله رنجبر با کسب ۵۴ هزار و ۱۲۱ رأی توانستند بر دو رقیب دیگر خود پیشی بگیرند و روانه مجلس شوند.
نمایندگان شهرستان اسلامآباد غرب در دور دوازدهم مجلس
حوزه انتخابیه شهرستان اسلامآباد غرب و دالاهو شامل شهر اسلامآباد غرب، بخش مرکزی، بخش حمیل و شهر کرند غرب، بخش مرکزی، بخش گهواره میباشد.
در این حوزه انتخابیه نیز مجتبی بخشیپور توانست گوی سبقت را از رقبا برباید و با اعتماد دوباره مردم این شهرستانها در مجلس دوازدهم نیز حضور داشته باشد.
در حوزه انتخابیه اسلامآباد غرب و دالاهو، مجتبی بخشیپور توانست از مجموع ۷۶ هزار و ۳۲۵ رأی، در مجموع ۳۰ هزار و ۷۳۷ رأی را به خود اختصاص دهد و بازهم نماینده این حوزه لقب بگیرد.
نمایندگان شهرستان پاوه در دور دوازدهم مجلس
حوزه انتخابیه اورامانات که شهرستان پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر را در برمیگیرد، شامل شهر پاوه، بخش مرکزی، بخش باینگان، بخش نوسود و شهر جوانرود، بخش مرکزی، بخش کلاشی و شهر تازه آباد، بخش مرکزی، بخش ازگله و شهر روانسر، بخش مرکزی، بخش شاهو میباشد.
در این حوزه انتخابیه رستگار یوسفی توانست با کسب بیشترین آرا به مجلس دوازدهم راه پیدا کند. رستگار یوسفی در حوزه انتخابیه اورامانات در مجموع از ۶۷ هزار و ۲۹۷ رأی مأخوذه، با ۲۵ هزار و ۷۱۷ رأی و کسب بیش از ۴۴ درصد آرا، توانست یکی از هشت نماینده استان در مجلس دوازدهم لقب بگیرد.
نمایندگان شهرستان سنقر در دور دوازدهم مجلس
حوزه انتخابیه شهرستان سنقر شامل شهر سنقر، بخش مرکزی، بخش کلیائی میباشد. در این حوزه انتخابیه نیز کار رأیگیری انجام شد و حجتالاسلام حسینیکیا توانست با کسب اکثریت آرا برای دومین بار پیاپی نماینده مردم این شهرستان لقب بگیرد.
در این حوزه ۴۵ هزار و ۴۳۱ رأی به صندوقهای اخذ رأی انداخته شد که حجت الاسلام سیدجواد حسینیکیا با ۱۱ هزار و ۱۲ رأی و کسب بیش از ۲۵ درصد آرا به مجلس دوازدهم راه یافت.
نمایندگان شهرستان قصرشیرین در دور دوازدهم مجلس
حوزه انتخابیه شهرستان قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب شامل شهر سرپل ذهاب، بخش مرکزی و شهر گیلانغرب، بخش مرکزی و بخش گواور میباشد.
در این حوزه انتخابیه نیز فتح الله حسینی توانست با اکثریت آرا خود را به مجلس دوازدهم برساند. در این حوزه ۷۶ هزار و ۸۰۲ رأی به صندوقها انداخته شد و حسینی توانست با کسب ۳۸ هزار و ۴۳۴ رأی و کسب ۵۳ درصد آرا پس از یک دوره غیبت، بازهم خود را در مجلس ببیند.
نمایندگان شهرستان کنگاور در دور دوازدهم مجلس
حوزه انتخابیه شهرستان کنگاور، صحنه و هرسین شامل شهر صحنه، بخش مرکزی و بخش دینور و شهر هرسین، بخش مرکزی و بخش بیستون میباشد.
کار رأیگیری در حوزههای شرقی استان شهرستانهای کنگاور، صحنه و هرسین انجام شد و حجتالاسلام وحید احمدی توانست پس از یک دوره غیبت دوباره از مردم رأی اعتماد بگیرد.
در این حوزه انتخابیه در مجموع ۹۱۶ هزار و ۱۰۱ رأی به صندوقها انداخته شد که حجتالاسلام احمدی توانست با ۳۲ هزار و ۵۷۶ رأی در مجموع ۳۴ درصد آرا را به خود اختصاص دهد و روانه بهارستان شود.