تارنمای تحلیلی-خبری با مجلس
تارنمای تحلیلی-خبری با مجلس

تارنمای تحلیلی - خبری بامجلس

با زندگینامه فتح الله حسینی نماینده شهر قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب بیشتر آشنا شوید + راه‌های ارتباطی

زندگینامه فتح الله حسینی

فتح الله حسینی سیاست‌مدار ایرانی در سال ۱۳۴۲ در روستای پنج‌ستون در شهرستان سرپل ذهاب از استان کرمانشاه متولد شد. فتح الله حسینی نماینده قصرشیرین دارای مدرک تحصیلی دکتری علوم سیاسی گرایش مسائل ایران می‌باشد.

وی نماینده دوره نهم و دوازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در استان کرمانشاه می‌باشد.

پدر فتح الله حسینی، هیبت‌الله حسینی جانباز است. حسینی در آغاز جوانی با تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عضویت این نهاد درآمد و در طول جنگ ۸ سالۀ ایران و عراق در مناطق عملیاتی غرب و جنوب حضور یافت.

او به دلیل آسیب جسمی در جنگ به عنوان جانباز شناخته شده است. حسینی پس از پایان جنگ در سال ۱۳۷۲ به تهران مهاجرت کرد. وی در دهۀ ۱۳۸۰ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در رشته علوم سیاسی تا مقطع دکتری به تحصیل پرداخت.

 

سوابق اجرایی و شغلی فتح الله حسینی

  • عضو هیئت رئیسه کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی
  • عضو کمیته حقوقی و قضایی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • مشاور معاون هماهنگی امور قوای سه گانه مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • عضو هیئت رئیسه فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی
  • نایب رئیس کمیته دفاعی مجلس شورای اسلامی
  • رئیس کمیته رزمندگان فراکسیون ایثارگران
  • مسئول پیگیری‌های ویژه در منابع انسانی وزارت نفت
  • مشاور وزیر نفت در امور ایثارگران
  • بازرس ارشد وزارت نفت
  • مشاوردبیرخانه هیئت عالی گزینش

 

نمایندگی در مجلس شورای اسلامی

نمایندگی فتح الله حسینی در مجلس نهم

فتح‌الله حسینی در دورۀ نهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلان‌غرب به مجلس راه یافت. وی در این دوره از مجلس عضو کمسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی بوده است.

 

درگیری فتح الله حسینی در مجلس

وی در ۲۱ دی ۱۳۹۳، هنگامی که علی مطهری (نماینده مردم تهران) در حال ارائه نطق قانونی خود در بیان مخالفت حصر سران جنبش سبز بود، فتح‌الله حسینی به سمت وی حمله کرد و تلاش نمود تا علی مطهری را از تریبون مجلس به پایین بکشد.

این یورش با مقاومت علی مطهری مواجه و منجر به درگیری فیزیکی و در نهایت اعلام ختم جلسه و جلوگیری از ادامه نطق علی مطهری در مجلس شد.

مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهوری حسینی را یکی از ۱۰ نمایندۀ مجلس دانست که بیشترین سؤال را از وزرا پرسیده‌اند.

 

اقدامات فتح الله حسینی در مجلس

فتح‌الله حسینی نماینده قصر شیرین و سرپل ذهاب اوایل بهمن‌ماه ۹۲ در نامه‌ای به نوبخت معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور هشدار داد که بخش اعظم استان کرمانشاه بر روی گسل قرار دارد.

او در نامه خود درخواست کرده بود که دولت بودجه لازم را برای مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی در معرض خطر در نظر بگیرد. وی همچنین تخصیص اعتبار برای تعریض گردنأ پاتاق را پیگیری کرد.

 

نمایندگی فتح الله حسینی در مجلس دوازدهم

در حوزه انتخابیه قصر شیرین سرپل ذهاب و گیلان غرب از مجموع ۷۶ هزار و ۸۰۲ رأی مأخوذه فتح الله حسینی ۳۸ هزار و ۴۳۴ رأی، محمد رسول محنت فر ۲۶ هزار و ۲۷۵ رأی و پورمراد جانی نیز با کسب ۲ هزار و ۶۳۳ رأی بیشترین آرا را کسب کردند.

با توجه به کسب ۵۳ درصد از آرای این حوزه انتخابیه توسط فتح الله حسینی این کاندید به عنوان منتخب اول پس از تأیید نهایی راهی مجلس شورای اسلامی خواهد شد.

 

کتاب فتح الله حسینی

فتح‌الله حسینی در سال آخر نمایندگی خود با نوشتن کتابی به نام «گزارش به مردم» گزارشی از ۱۲۶۰ روز فعالیت خود در مجلس نهم ارائه کرد. این کتاب سال ۹۴ در انتشارات آریوحان به چاپ رسید.

 

راه‌های ارتباطی فتح الله حسینی

اینستاگرام: www.instagram.com/fathollah_hosseinii

 

در کرمانشاه در مجلس دوازدهم چه کسانی رأی آوردند؟

دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی فضا الله رنجبر محمد رشیدی عبدالرضا مصری

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه یازدهم اسفند سال ۱۴۰۲ در استان کرمانشاه و همزمان با سراسر کشور برای تعیین هشت نماینده برگزار شد.

طبق اعلام مسئولان، بیش از یک میلیون و ۶۴۱ هزار نفر در استان کرمانشاه واجد شرایط رأی دادن بودند و برای این افراد یک هزار و ۶۶۰ شعبه ثابت و سیار برای اخذ رأی تدارک دیده شده بود.

تعداد نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی شامل ۶ حوزه می‌شود که در مجموع ۸ نماینده را دربر می‌گیرد. همچنین حوزهٔ انتخاباتی شهرستان کرمانشاه که یکی از حوزه‌های استان کرمانشاه است، به مرکزیت شهر کرمانشاه، ۳ نماینده دارد.

با پایان کار رأی‌گیری و شمارش آرا، تکلیف شش نماینده راه یافته به بهارستان مشخص شد و تنها در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه بود که کار به دور دوم کشیده شد.

حوزه انتخابیه اورامانات، حوزه قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلان‌غرب، حوزه اسلام‌آباد غرب و دالاهو، حوزه صحنه، کنگاور و هرسین و حوزه انتخابیه سنقر و کلیایی از حوزه‌هایی بود که در همان دور نخست، تکلیف نامزدها و فرد منتخب راه یافته مشخص شد.

اما در ادامه ببینیم در کرمانشاه چه کسانی رأی آوردند و نتایج انتخابات مجلس دوازدهم کرمانشاه چه شد؟

نمایندگان شهرستان کرمانشاه در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه شامل شهر کرمانشاه، بخش مرکزی، بخش فیروزآباد، بخش ماهیدشت و بخش کوزران می‌باشد. همچنین در انتخابات مجلس دوازدهم تعداد برگه‌های صحیح حوزۀ کرمانشاه ۲۴۳,۷۴۵ برگه بود.

تعداد کاندیداها در این حوزه ۱۱۱ نفر بود که محمد رشیدی توانست با کسب ۶۱ هزار و ۵۸ رأی در دور اول به مجلس راه بیابد. اما عبدالرضا مصری، فضل‌الله رنجبر، جهانبخش امینی و ابراهیم رحیمی زنگنه به دور دوم راه یافتند.

در دور دوم عبدالرضا مصری با کسب ۷۳ هزار و ۸۹۴ رأی و فضل الله رنجبر با کسب ۵۴ هزار و ۱۲۱ رأی توانستند بر دو رقیب دیگر خود پیشی بگیرند و روانه مجلس شوند.

نمایندگان شهرستان اسلام‌آباد غرب در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان اسلام‌آباد غرب و دالاهو شامل شهر اسلام‌آباد غرب، بخش مرکزی، بخش حمیل و شهر کرند غرب، بخش مرکزی، بخش گهواره می‌باشد.

در این حوزه انتخابیه نیز مجتبی بخشی‌پور توانست گوی سبقت را از رقبا برباید و با اعتماد دوباره مردم این شهرستان‌ها در مجلس دوازدهم نیز حضور داشته باشد.

در حوزه انتخابیه اسلام‌آباد غرب و دالاهو، مجتبی بخشی‌پور توانست از مجموع ۷۶ هزار و ۳۲۵ رأی، در مجموع ۳۰ هزار و ۷۳۷ رأی را به خود اختصاص دهد و بازهم نماینده این حوزه لقب بگیرد.

نمایندگان شهرستان پاوه در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه اورامانات که شهرستان پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر را در برمی‌گیرد، شامل شهر پاوه، بخش مرکزی، بخش باینگان، بخش نوسود و شهر جوانرود، بخش مرکزی، بخش کلاشی و شهر تازه آباد، بخش مرکزی، بخش ازگله و شهر روانسر، بخش مرکزی، بخش شاهو می‌باشد.

در این حوزه انتخابیه رستگار یوسفی توانست با کسب بیشترین آرا به مجلس دوازدهم راه پیدا کند. رستگار یوسفی در حوزه انتخابیه اورامانات در مجموع از ۶۷ هزار و ۲۹۷ رأی مأخوذه، با ۲۵ هزار و ۷۱۷ رأی و کسب بیش از ۴۴ درصد آرا، توانست یکی از هشت نماینده استان در مجلس دوازدهم لقب بگیرد.

نمایندگان شهرستان سنقر در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان سنقر شامل شهر سنقر، بخش مرکزی، بخش کلیائی می‌باشد. در این حوزه انتخابیه نیز کار رأی‌گیری انجام شد و حجت‌الاسلام حسینی‌کیا توانست با کسب اکثریت آرا برای دومین بار پیاپی نماینده مردم این شهرستان لقب بگیرد.

در این حوزه ۴۵ هزار و ۴۳۱ رأی به صندوق‌های اخذ رأی انداخته شد که حجت الاسلام سیدجواد حسینی‌کیا با ۱۱ هزار و ۱۲ رأی و کسب بیش از ۲۵ درصد آرا به مجلس دوازدهم راه یافت.

نمایندگان شهرستان قصرشیرین در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب شامل شهر سرپل ذهاب، بخش مرکزی و شهر گیلانغرب، بخش مرکزی و بخش گواور می‌باشد.

در این حوزه انتخابیه نیز فتح الله حسینی توانست با اکثریت آرا خود را به مجلس دوازدهم برساند. در این حوزه ۷۶ هزار و ۸۰۲ رأی به صندوق‌ها انداخته شد و حسینی توانست با کسب ۳۸ هزار و ۴۳۴ رأی و کسب ۵۳ درصد آرا پس از یک دوره غیبت، بازهم خود را در مجلس ببیند.

نمایندگان شهرستان کنگاور در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان کنگاور، صحنه و هرسین شامل شهر صحنه، بخش مرکزی و بخش دینور و شهر هرسین، بخش مرکزی و بخش بیستون می‌باشد.

کار رأی‌گیری در حوزه‌های شرقی استان شهرستان‌های کنگاور، صحنه و هرسین انجام شد و حجت‌الاسلام وحید احمدی توانست پس از یک دوره غیبت دوباره از مردم رأی اعتماد بگیرد.

در این حوزه انتخابیه در مجموع ۹۱۶ هزار و ۱۰۱ رأی به صندوق‌ها انداخته شد که حجت‌الاسلام احمدی توانست با ۳۲ هزار و ۵۷۶ رأی در مجموع ۳۴ درصد آرا را به خود اختصاص دهد و روانه بهارستان شود.

https://bamajles.com/?p=5472

فتح الله حسینی

آخرین اخبار مجلس