زندگینامه فضل الله رنجبر
فضل الله رنجبر فرزند علی محمد در ۲ شهریور، سال ۱۳۴۶ در شهر هرسین استان کرمانشاه متولد شد. رنجبر نماینده کرمانشاه دارای ۲ دختر و ۱ پسر میباشد.
از فعالیتهای شغلی و اجرایی فضل الله رنجبر عضویت در مرکز آموزش مدیریت دولتی غرب، مسئول دفتر فرماندهی طرح و برنامه سپاه پاسداران هرسین، پاسدار افتخاری از سال ۱۶۵ الی ۱۳۶۸، مسئول امور سیاسی انتظامی بخشداری هرسین و مدیر اردوگاه مهاجرین عراقی ۱۳۶۹ را میتوان نام برد.
وی همچنین بخشدار ماهیدشت در سالهای ۱۳۷۲ و ۱۳۷۵، بخشدار کرند غرب در سالهای ۱۳۷۵ الی ۱۳۷۷، معاون فرماندار شهرستان صحنه، فرماندار شهرستان ثلاث باباجانی از سال ۱۳۸۱ الی ۱۳۸۶، معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری کرمانشاه از سال ۱۳۸۶ الی ۱۳۹۲، فرماندار کرمانشاه به مدت ۹ سال از سال ۱۳۹۲ الی ۱۴۰۱(فرماندار نمونه ۴ دوره)، مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری کرمانشاه و جانباز و رزمنده دفاع مقدس بوده است.
فضل الله رنجبر فرماندار کرمانشاه از ۷ خرداد ۱۴۰۳ نماینده دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه در استان کرمانشاه شد. او بعد از عبدالرضا مصری و محمد رشیدی با کسب ۵۴,۱۲۱ رأی در دور دوم به مجلس شورای اسلامی راه پیدا کرد.
اگرچه طبق گفته فضلالله رنجبر به عنوان نامزد مستقل در این دوره از انتخابات حضور پیدا کرده، اما در لیست حزب کارگزاران سازندگی ایران قرار داشت.
در ادامه زندگینامه فضل الله رنجبر میتوان به نحوه پیروزی این فرماندار مردمی در کرمانشاه اشاره کرد. گفته میشود یکی از برگههای برنده رنجبر در انتخابات دور دوازدهم آشنایی توده مردم و توزیع آرای او در سطح شهرستان کرمانشاه است.
بهطوریکه تقریباً در تمام محلات شهر و روستاها طرفدار دارد و عمدهترین دلیل آن ارتباط نزدیک چهره به چهره با جامعه هدف در دوران طولانی تصدی خدمتش در فرمانداری کرمانشاه است. حدود ۱۵ سال سابقه مسئولیت رنجبر به عنوان معاون یا فرماندار کرمانشاه به نوعی یک رکورد کشوری محسوب میشود.
سوابق تحصیلی فضل الله رنجبر
فضلالله رنجبر دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مدیریت با گرایش دولتی است.
سوابق کاری و اجرایی فضل الله رنجبر
- مسئول دفتر فرماندهی طرح و برنامه سپاه پاسداران هرسین
- مسئول امور سیاسی انتظامی بخشداری هرسین
- مدیر اردوگاه مهاجرین عراقی ۱۳۶۹ شهرستان هرسین
- مسئول کمیته پشتیبانی کنگره بینالمللی احمد بن اسحاق
- بخشدار ماهیدشت (۱۳۷۲-۱۳۷۵)
- بخشدار کرند غرب (۱۳۷۵-۱۳۷۷)
- معاون فرماندار شهرستان صحنه
- عضو هیئات مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان صحنه
- فرماندار شهرستان ثلاث باباجانی (۱۳۸۱-۱۳۸۶)
- نائب رئیس هیأت رسیدگی به تخلفات کارکنان استانداری
- معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان کرمانشاه (۱۳۸۶-۱۳۹۲)
- فرماندار شهرستان کرمانشاه (۱۳۹۲-۱۴۰۱)
- مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری کرمانشاه
- نمایندۀ کرمانشاه در دوازدهمین دورۀ مجلس شورای اسلامی
راههای ارتباطی فضل الله رنجبر
سایت: https://ranjbaar.ir
اینستاگرام: ranjbar.kermanshah
کانال تلگرام: yavaran_ranjbar
کانال ایتا: hamiyan_ranjbar
در کرمانشاه در مجلس دوازدهم چه کسانی رأی آوردند؟
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه یازدهم اسفند سال ۱۴۰۲ در استان کرمانشاه و همزمان با سراسر کشور برای تعیین هشت نماینده برگزار شد.
طبق اعلام مسئولان، بیش از یک میلیون و ۶۴۱ هزار نفر در استان کرمانشاه واجد شرایط رأی دادن بودند و برای این افراد یک هزار و ۶۶۰ شعبه ثابت و سیار برای اخذ رأی تدارک دیده شده بود.
تعداد نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی شامل ۶ حوزه میشود که در مجموع ۸ نماینده را دربر میگیرد. همچنین حوزهٔ انتخاباتی شهرستان کرمانشاه که یکی از حوزههای استان کرمانشاه است، به مرکزیت شهر کرمانشاه، ۳ نماینده دارد.
با پایان کار رأیگیری و شمارش آرا، تکلیف شش نماینده راه یافته به بهارستان مشخص شد و تنها در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه بود که کار به دور دوم کشیده شد.
حوزه انتخابیه اورامانات، حوزه قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب، حوزه اسلامآباد غرب و دالاهو، حوزه صحنه، کنگاور و هرسین و حوزه انتخابیه سنقر و کلیایی از حوزههایی بود که در همان دور نخست، تکلیف نامزدها و فرد منتخب راه یافته مشخص شد.
اما در ادامه ببینیم در کرمانشاه چه کسانی رأی آوردند و نتایج انتخابات مجلس دوازدهم کرمانشاه چه شد؟
نمایندگان شهرستان کرمانشاه در دور دوازدهم مجلس
حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه شامل شهر کرمانشاه، بخش مرکزی، بخش فیروزآباد، بخش ماهیدشت و بخش کوزران میباشد. همچنین در انتخابات مجلس دوازدهم تعداد برگههای صحیح حوزۀ کرمانشاه ۲۴۳,۷۴۵ برگه بود.
تعداد کاندیداها در این حوزه ۱۱۱ نفر بود که محمد رشیدی توانست با کسب ۶۱ هزار و ۵۸ رأی در دور اول به مجلس راه بیابد. اما عبدالرضا مصری، فضلالله رنجبر، جهانبخش امینی و ابراهیم رحیمی زنگنه به دور دوم راه یافتند.
در دور دوم عبدالرضا مصری با کسب ۷۳ هزار و ۸۹۴ رأی و فضل الله رنجبر با کسب ۵۴ هزار و ۱۲۱ رأی توانستند بر دو رقیب دیگر خود پیشی بگیرند و روانه مجلس شوند.
نمایندگان شهرستان اسلامآباد غرب در دور دوازدهم مجلس
حوزه انتخابیه شهرستان اسلامآباد غرب و دالاهو شامل شهر اسلامآباد غرب، بخش مرکزی، بخش حمیل و شهر کرند غرب، بخش مرکزی، بخش گهواره میباشد.
در این حوزه انتخابیه نیز مجتبی بخشیپور توانست گوی سبقت را از رقبا برباید و با اعتماد دوباره مردم این شهرستانها در مجلس دوازدهم نیز حضور داشته باشد.
در حوزه انتخابیه اسلامآباد غرب و دالاهو، مجتبی بخشیپور توانست از مجموع ۷۶ هزار و ۳۲۵ رأی، در مجموع ۳۰ هزار و ۷۳۷ رأی را به خود اختصاص دهد و بازهم نماینده این حوزه لقب بگیرد.
نمایندگان شهرستان پاوه در دور دوازدهم مجلس
حوزه انتخابیه اورامانات که شهرستان پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر را در برمیگیرد، شامل شهر پاوه، بخش مرکزی، بخش باینگان، بخش نوسود و شهر جوانرود، بخش مرکزی، بخش کلاشی و شهر تازه آباد، بخش مرکزی، بخش ازگله و شهر روانسر، بخش مرکزی، بخش شاهو میباشد.
در این حوزه انتخابیه رستگار یوسفی توانست با کسب بیشترین آرا به مجلس دوازدهم راه پیدا کند. رستگار یوسفی در حوزه انتخابیه اورامانات در مجموع از ۶۷ هزار و ۲۹۷ رأی مأخوذه، با ۲۵ هزار و ۷۱۷ رأی و کسب بیش از ۴۴ درصد آرا، توانست یکی از هشت نماینده استان در مجلس دوازدهم لقب بگیرد.
نمایندگان شهرستان سنقر در دور دوازدهم مجلس
حوزه انتخابیه شهرستان سنقر شامل شهر سنقر، بخش مرکزی، بخش کلیائی میباشد. در این حوزه انتخابیه نیز کار رأیگیری انجام شد و حجتالاسلام حسینیکیا توانست با کسب اکثریت آرا برای دومین بار پیاپی نماینده مردم این شهرستان لقب بگیرد.
در این حوزه ۴۵ هزار و ۴۳۱ رأی به صندوقهای اخذ رأی انداخته شد که حجت الاسلام زمانیکیا با ۱۱ هزار و ۱۲ رأی و کسب بیش از ۲۵ درصد آرا به مجلس دوازدهم راه یافت.
نمایندگان شهرستان قصرشیرین در دور دوازدهم مجلس
حوزه انتخابیه شهرستان قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب شامل شهر سرپل ذهاب، بخش مرکزی و شهر گیلانغرب، بخش مرکزی و بخش گواور میباشد.
در این حوزه انتخابیه نیز فتح الله حسینی توانست با اکثریت آرا خود را به مجلس دوازدهم برساند. در این حوزه ۷۶ هزار و ۸۰۲ رأی به صندوقها انداخته شد و حسینی توانست با کسب ۳۸ هزار و ۴۳۴ رأی و کسب ۵۳ درصد آرا پس از یک دوره غیبت، بازهم خود را در مجلس ببیند.
نمایندگان شهرستان کنگاور در دور دوازدهم مجلس
حوزه انتخابیه شهرستان کنگاور، صحنه و هرسین شامل شهر صحنه، بخش مرکزی و بخش دینور و شهر هرسین، بخش مرکزی و بخش بیستون میباشد.
کار رأیگیری در حوزههای شرقی استان شهرستانهای کنگاور، صحنه و هرسین انجام شد و حجتالاسلام وحید احمدی توانست پس از یک دوره غیبت دوباره از مردم رأی اعتماد بگیرد.
در این حوزه انتخابیه در مجموع ۹۱۶ هزار و ۱۰۱ رأی به صندوقها انداخته شد که حجتالاسلام احمدی توانست با ۳۲ هزار و ۵۷۶ رأی در مجموع ۳۴ درصد آرا را به خود اختصاص دهد و روانه بهارستان شود.