تارنمای تحلیلی-خبری با مجلس
تارنمای تحلیلی-خبری با مجلس

تارنمای تحلیلی - خبری بامجلس

با زندگینامه محمد رشیدی نماینده کرمانشاه بیشتر آشنا شوید + راه‌های ارتباطی

زندگینامه محمد رشیدی

محمد رشیدی سیاستمدار ایرانی در ۲۷ شهریور سال ۱۳۵۴ در استان کرمانشاه متولد شد. رشیدی نماینده کرمانشاه دارای ۲ دختر و ۱ پسر می‌باشد.

پدر دکتر رشیدی از بازرگانان معروف و خوشنام و از استادان قرآن کرمانشاه و مادر ایشان دختر عالم ربانی فقیه اهل بیت و مرجع تقلید شیعیان آیت‌الله‌العظمی شیخ فرج‌الله کاظمی می‌باشد.

محمد رشیدی سیاستمدار ایرانی و عضو حزب اصول‌گرا بوده و نماینده مجلس در حوزه انتخابیه کرمانشاه در دور یازدهم و دوازدهم است.

او عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس یازدهم و همچنین عضو کمیسیون ویژه جهش تولید و نظارت بر اصل ۴۴ و عضو و دبیر اول کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ است.

سوابق تحصیلی محمد رشیدی

محمد رشیدی در سال ۱۳۷۸ در رشته مهندسی کشاورزی فارغ‌التحصیل شد و سال ۱۳۸۹ در کارشناسی ارشد رشته الهیات گرایش علوم قرآن و حدیث فارغ‌التحصیل گردید.

وی در همان سال در دانشگاه‌های رازی، علوم پزشکی، صنعتی و آزاد کرمانشاه به عنوان مدرس دروس معارف و الهیات مشغول به تدریس شد.

در ادامه او در سال ۱۳۹۹ در رشته دکترای الهیات گرایش علوم قرآن و حدیث از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران فارغ‌التحصیل گردید.

محمد رشیدی نماینده کرمانشاه

محمد رشیدی در دوره یازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی که در تاریخ ۲ اسفند ۱۳۹۸ برگزار شد، با کسب ۵۷۱۷۰ رای از حوزه انتخابیه کرمانشاه از استان کرمانشاه انتخاب گردید.

ایشان در سال اول مجلس یعنی در سال ۱۳۹۹ به عنوان دبیر اول هیأت رئیسه کمیسیون تلفیق بودجه انتخاب شده بود.

او همچنین در دومین سال مجلس یازدهم یعنی در سال ۱۴۰۰ در انتخابات هیأت رئیسه مجلس با ۱۸۱ رأی به عضویت هیأت رئیسۀ مجلس درآمد و به‌عنوان دبیر هیأت رئیسه انتخاب شد.

همچنین در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز با کسب آرای نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت ادامه عضویت در هیأت رئیسه مجلس به‌عنوان دبیر هیأت رئیسه افتخار جدیدی برای استان کرمانشاه با سه سال متوالی عضویت در هیأت رئیسه مجلس در اولین حضور خود به ارمغان آورد.

علاوه بر این، وی در سال آخر مجلس یعنی در سال ۱۴۰۲ به عنوان عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه انتخاب شد.

محمد رشیدی در انتخابات مجلس دوازدهم که در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، توانست با کسب ۶۱ هزار و ۵۸ رأی به عنوان اولین نماینده حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه با کسب بیشترین آرا وارد مجلس شود.

سوابق اجرایی محمد رشیدی

  • عضو شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی
  • عضو شورای تصمیم‌گیری جبهه متحد اصول‌گرایان استان کرمانشاه

طرح‌ها و لوایح

  • طرح شفافیت قوای سه‌گانه و دستگاه‌های اجرایی و سایر نهادها
  • طرح ساماندهی و تعیین تکلیف مشمولان غایب خدمت وظیفه عمومی
  • طرح اصلاح موادی از قانون آیین‌نامه داخلی مجلس
  • طرح اصلاح ماده ۳۲ قانون مدیریت خدمات کشوری

سوابق اجرایی در مجلس یازدهم

سال اول:

  • عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی
  • عضو کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی
  • عضو و دبیر اول کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰
  • عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی

سال دوم:

  • دبیر هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی
  • عضو هیأت امنای مرکز پژوهش‌های مجلس
  • عضو کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی
  • عضو و دبیر کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱
  • عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی
  • عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی

سال سوم:

  • دبیر هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی
  • عضو هیأت امنای مرکز پژوهش‌های مجلس
  • عضو کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی
  • عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی
  • عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی

سال چهارم:

  • دبیر هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی
  • عضو هیأت امنای مرکز پژوهش‌های مجلس
  • عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه
  • رئیس کمیته کشاورزی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه
  • عضو کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی
  • عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی
  • عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی

راه‌های ارتباطی محمد رشیدی

سایت: www.rashidii.ir

اینستاگرام: dr_mohammad_rashidii

کانال تلگرام: rashidifans

کانال ایتا: rashidifans

کانال بله: rashidifans

در کرمانشاه در مجلس دوازدهم چه کسانی رأی آوردند؟

دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی فضا الله رنجبر محمد رشیدی عبدالرضا مصری

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه یازدهم اسفند سال ۱۴۰۲ در استان کرمانشاه و همزمان با سراسر کشور برای تعیین هشت نماینده برگزار شد.

طبق اعلام مسئولان، بیش از یک میلیون و ۶۴۱ هزار نفر در استان کرمانشاه واجد شرایط رأی دادن بودند و برای این افراد یک هزار و ۶۶۰ شعبه ثابت و سیار برای اخذ رأی تدارک دیده شده بود.

تعداد نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی شامل ۶ حوزه می‌شود که در مجموع ۸ نماینده را دربر می‌گیرد. همچنین حوزهٔ انتخاباتی شهرستان کرمانشاه که یکی از حوزه‌های استان کرمانشاه است، به مرکزیت شهر کرمانشاه، ۳ نماینده دارد.

با پایان کار رأی‌گیری و شمارش آرا، تکلیف شش نماینده راه یافته به بهارستان مشخص شد و تنها در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه بود که کار به دور دوم کشیده شد.

حوزه انتخابیه اورامانات، حوزه قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلان‌غرب، حوزه اسلام‌آباد غرب و دالاهو، حوزه صحنه، کنگاور و هرسین و حوزه انتخابیه سنقر و کلیایی از حوزه‌هایی بود که در همان دور نخست، تکلیف نامزدها و فرد منتخب راه یافته مشخص شد.

اما در ادامه ببینیم در کرمانشاه چه کسانی رأی آوردند و نتایج انتخابات مجلس دوازدهم کرمانشاه چه شد؟

نمایندگان شهرستان کرمانشاه در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه شامل شهر کرمانشاه، بخش مرکزی، بخش فیروزآباد، بخش ماهیدشت و بخش کوزران می‌باشد. همچنین در انتخابات مجلس دوازدهم تعداد برگه‌های صحیح حوزۀ کرمانشاه ۲۴۳,۷۴۵ برگه بود.

تعداد کاندیداها در این حوزه ۱۱۱ نفر بود که محمد رشیدی توانست با کسب ۶۱ هزار و ۵۸ رأی در دور اول به مجلس راه بیابد. اما عبدالرضا مصری، فضل‌الله رنجبر، جهانبخش امینی و ابراهیم رحیمی زنگنه به دور دوم راه یافتند.

در دور دوم عبدالرضا مصری با کسب ۷۳ هزار و ۸۹۴ رأی و فضل الله رنجبر با کسب ۵۴ هزار و ۱۲۱ رأی توانستند بر دو رقیب دیگر خود پیشی بگیرند و روانه مجلس شوند.

نمایندگان شهرستان اسلام‌آباد غرب در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان اسلام‌آباد غرب و دالاهو شامل شهر اسلام‌آباد غرب، بخش مرکزی، بخش حمیل و شهر کرند غرب، بخش مرکزی، بخش گهواره می‌باشد.

در این حوزه انتخابیه نیز مجتبی بخشی‌پور توانست گوی سبقت را از رقبا برباید و با اعتماد دوباره مردم این شهرستان‌ها در مجلس دوازدهم نیز حضور داشته باشد.

در حوزه انتخابیه اسلام‌آباد غرب و دالاهو، مجتبی بخشی‌پور توانست از مجموع ۷۶ هزار و ۳۲۵ رأی، در مجموع ۳۰ هزار و ۷۳۷ رأی را به خود اختصاص دهد و بازهم نماینده این حوزه لقب بگیرد.

نمایندگان شهرستان پاوه در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه اورامانات که شهرستان پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر را در برمی‌گیرد، شامل شهر پاوه، بخش مرکزی، بخش باینگان، بخش نوسود و شهر جوانرود، بخش مرکزی، بخش کلاشی و شهر تازه آباد، بخش مرکزی، بخش ازگله و شهر روانسر، بخش مرکزی، بخش شاهو می‌باشد.

در این حوزه انتخابیه رستگار یوسفی توانست با کسب بیشترین آرا به مجلس دوازدهم راه پیدا کند. رستگار یوسفی در حوزه انتخابیه اورامانات در مجموع از ۶۷ هزار و ۲۹۷ رأی مأخوذه، با ۲۵ هزار و ۷۱۷ رأی و کسب بیش از ۴۴ درصد آرا، توانست یکی از هشت نماینده استان در مجلس دوازدهم لقب بگیرد.

نمایندگان شهرستان سنقر در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان سنقر شامل شهر سنقر، بخش مرکزی، بخش کلیائی می‌باشد. در این حوزه انتخابیه نیز کار رأی‌گیری انجام شد و حجت‌الاسلام حسینی‌کیا توانست با کسب اکثریت آرا برای دومین بار پیاپی نماینده مردم این شهرستان لقب بگیرد.

در این حوزه ۴۵ هزار و ۴۳۱ رأی به صندوق‌های اخذ رأی انداخته شد که حجت الاسلام زمانی‌کیا با ۱۱ هزار و ۱۲ رأی و کسب بیش از ۲۵ درصد آرا به مجلس دوازدهم راه یافت.

نمایندگان شهرستان قصرشیرین در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب شامل شهر سرپل ذهاب، بخش مرکزی و شهر گیلانغرب، بخش مرکزی و بخش گواور می‌باشد.

در این حوزه انتخابیه نیز فتح الله حسینی توانست با اکثریت آرا خود را به مجلس دوازدهم برساند. در این حوزه ۷۶ هزار و ۸۰۲ رأی به صندوق‌ها انداخته شد و حسینی توانست با کسب ۳۸ هزار و ۴۳۴ رأی و کسب ۵۳ درصد آرا پس از یک دوره غیبت، بازهم خود را در مجلس ببیند.

نمایندگان شهرستان کنگاور در دور دوازدهم مجلس

حوزه انتخابیه شهرستان کنگاور، صحنه و هرسین شامل شهر صحنه، بخش مرکزی و بخش دینور و شهر هرسین، بخش مرکزی و بخش بیستون می‌باشد.

کار رأی‌گیری در حوزه‌های شرقی استان شهرستان‌های کنگاور، صحنه و هرسین انجام شد و حجت‌الاسلام وحید احمدی توانست پس از یک دوره غیبت دوباره از مردم رأی اعتماد بگیرد.

در این حوزه انتخابیه در مجموع ۹۱۶ هزار و ۱۰۱ رأی به صندوق‌ها انداخته شد که حجت‌الاسلام احمدی توانست با ۳۲ هزار و ۵۷۶ رأی در مجموع ۳۴ درصد آرا را به خود اختصاص دهد و روانه بهارستان شود.

https://bamajles.com/?p=3828

محمد رشیدی

آخرین اخبار مجلس