تارنمای تحلیلی-خبری با مجلس
تارنمای تحلیلی-خبری با مجلس

تارنمای تحلیلی - خبری بامجلس

محمدجواد عسکری: تنظیم تولید جایگزین تنظیم بازار شود

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس، گفت: در سال‌های گذشته تنها بر تنظیم بازار تمرکز کردیم که نتایج قابل ‌توجهی نداشت، اکنون باید بر تنظیم تولید تمرکز کنیم و ظرفیت‌های وزارتخانه‌های مرتبط را به‌طور کامل به‌کار بگیریم.

به گزارش تارنمای خبری – تحلیلی بامجلس؛ به نقل از خبرگزاری خانه ملت، محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در تشریح نشست روز گذشته (سه شنبه ۴ دی ماه) کمیسیون کشاورزی گفت: دستورکار این نشست، بررسی وضعیت تأمین ارز برای کالاهای اساسی در سال آینده بود. در این نشست معاون سازمان برنامه و بودجه، نمایندگان وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی، وزارت جهاد کشاورزی، ستاد تنظیم بازار و مرکز پژوهش‌های مجلس حضور داشتند.

وی افزود: مقرر شد این جلسات به‌صورت ماهانه برگزار شود و دستگاه‌های مربوطه از جمله سازمان بازرسی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، گزارش‌های کاملی از وضعیت موجود را تا شنبه هفته آینده به کمیسیون ارائه کنند.

نماینده مردم داراب و زرین‌دشت با اشاره به اهمیت راهکارهای مرکز پژوهش‌های مجلس در زمینه تأمین ارز گفت: در سال‌های گذشته تنها بر تنظیم بازار تمرکز کردیم که نتایج قابل ‌توجهی نداشت، اکنون باید بر تنظیم تولید تمرکز کنیم و ظرفیت‌های وزارتخانه‌های مرتبط را به‌طور کامل به‌کار بگیریم.

عسکری همچنین به افزایش هشت و دو دهم برابری قیمت گاز مصرفی گلخانه‌ها اشاره کرد و عنوان کرد: این تصمیم معاون اول رئیس‌جمهور در شرایطی اتخاذ شده که طی سال‌های اخیر ۲۵ هزار هکتار گلخانه با توجه به نیاز کشور و اهمیت مصرف بهینه آب ایجاد کرده‌ایم. این افزایش قیمت مشکلات جدی برای گلخانه‌ها و تولیدات آنها ایجاد خواهد کرد.

وزارت کشاورزی درباره برنج های آلوده توضیح دهد

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس درخصوص مسائل مرتبط با کالاهای اساسی تصریح کرد: متأسفانه اخیراً ۴۵ هزار تن روغن وارداتی مرجوع شده و موضوع برنج‌های آلوده نیز مطرح است. وزارت جهاد کشاورزی و مسئولان مرتبط باید در این زمینه شفاف‌سازی کرده و به مردم توضیحات لازم را ارائه دهند.

وی همچنین بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های داخلی برای تأمین نیازهای بازار تأکید کرد و گفت: در حال حاضر، روزانه با استفاده از یک هواپیما باری ۸۰ تن گوشت گرم از کشورهای دیگر وارد می‌کند. این در حالی است که ۱۱ کشتارگاه در استان سیستان و بلوچستان به دلیل عدم فعالیت متوقف شده‌اند. با واردات دام زنده از پاکستان که ظرفیت بالایی در این حوزه دارد، می‌توان هم نیاز بازار را تأمین کرد و هم اشتغال و فعالیت این کشتارگاه‌ها را احیا کرد.

عسکری در پایان بر لزوم برگزاری نشستی با حضور رئیس مجلس و اعضای کمیسیون کشاورزی برای تعیین تکلیف تأمین کالاهای اساسی تأکید کرد.

https://bamajles.com/?p=5478

آخرین اخبار مجلس